Ontzuren & Ontslakken

Veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een verstoorde balans tussen de zuren en basen in ons lichaam. Dit zuur-base-evenwicht kan in de war raken door onjuiste voeding, stress of een ongezonde levensstijl. Onderstaande producten helpen het zuur-base-evenwicht in het lichaam te herstellen. 

Ontzuren & Ontslakken

Merken

Gratis geschenk!

Bestel voor minimaal €50 en ontvang een verassingsgeschenk* t.w.v. €9,50

*actie loopt t/m 28 mei, wordt automatisch meegestuurd

Verstoorde balans zuren en basen

Een verstoorde balans tussen zuren en basen in ons lichaam wordt veroorzaakt door o.a. onze huidige voedingspatronen, stress en een ongezonde levensstijl. Achtergebleven afvalstoffen kunnen ook in ons darmstelsel een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Het is belangrijk om het lichaam regelmatig te ontzuren en ontslakken om deze balans weer terug in het lichaam te krijgen. 

Afvallen middels ontslakken

Wanneer het lichaam te veel gifstoffen bevat is het onmogelijk om gewicht te verliezen. Essentiele processen worden ontregeld waardoor het lichaam er niet aan toe komt lichaamsvet te verbranden. P. Jentschura biedt diverse producten welke de gifstoffen in het lichaam laten afnemen.

Producten van diverse merken voor ontzuren en ontslakken

Bij De Gezonde Bron hebben we diverse producten in ons assortiment van verschillende merken die u kunnen helpen bij het ontzuren en/of ontslakken van uw lichaam. Denk bijvoorbeeld aan producten van Alka, Biobasen en P. Jentschura. De Gezonde Bron biedt diverse soorten producten; van ontzurende thee tot voedingssupplementen maar ook totaalpakketten.

Advies nodig over ontzuren en ontslakken?

Bent u op zoek naar een advies om middels de juiste producten de zuur-basen balans van uw lichaam te herstellen? Wilt u uw gezondheid op een natuurlijke manier verbeteren? Bij De Gezonde Bron beschikken wij over kennis en ervaring om u te adviseren in de juiste producten voor uw specifieke gezondheidsklachten. Indien u meer informatie zoekt kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder.