Gebruiksaanwijzing
Basis recept
• 3 eetlepels MorgenStund‘ (35 g)
• ca. 120 – 140 ml water
Optie 1:
MorgenStund met ca. 120 – 140 ml kokend water omroeren
en 1 – 2 minuten laten wellen.
Optie 2:
MorgenStund met een garde in ca. 160 – 180 ml water
omroeren. Al roerend aan de kook brengen en bij
geringe warmte 1 – 2 minuten laten sudderen.
Recept met bananen, frambozen, dadels/vijgen en kaneel
• 3 el MorgenStund‘ (ca. 35 g)
• ca. 120 – 140 ml water
• ½ banaan
• 2 el frambozen, vers of uit diepvries
• 4 – 6 gedroogde dadels of vijgen
• 1 tl grof gemalen lijnzaad of kokosvlokken
• een scheutje room, rijstmelk o.i.d.
MorgenStund volgens basisrecept optie 2 bereiden en iets laten afkoelen. De bananen, dadels of vijgen in kleine stukjes snijden en samen met het lijnzaad resp. kokosvlokken en frambozen in de pap roeren. De room erbij doen en met kaneel verfijnen.