P. Jentschura

Het assortiment van P. Jentschura bestaat uit gezondheidsproducten zoals kruidenthee, badzout en mineralen en is erop gericht om uw lichaam te ontzuren en te ontslakken. P. Jentschura werkt met drie stappen: spoelen, reinigen en regenereren. De producten van P. Jentschura voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het assortiment omvat biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging.

Productcategorieën

Voordelen van P. Jentschura

  • Meer energie
  • Verbeterde conditie van het haar
  • Stralende huid
  • Betere spijsvertering

P. Jentschura koop je bij De Gezonde Bron

De Gezonde Bron biedt een uitgebreid assortiment van de producten van P. Jentschura. Dit assortiment bestaat uit glutenvrije producten, haarverzorgingsproducten, producten voor huidverzorging en diverse vitaminen en mineralen.

Ontzuringsproducten van P. Jentschura

P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging. Zorgvuldig uitgelezen ingrediënten en grondstoffen garanderen een hoge klanttevredenheid.

Glutenvrije producten van P. Jentschura

Door onze darmen minder te belasten verkrijg je meer energie. Glutenvrije producten zijn daarom geschikt voor mensen die bewust met hun voeding bezig zijn, meer energie nodig hebben of kampen met darmklachten. De Gezonde Bron biedt diverse glutenvrije producten van P. Jentschura

Haarverzorging met P. Jentschura

Wanneer de zuur-basenverhouding in het lichaam niet goed is, heeft dat zijn weerslag op allerlei zaken. Zo kunnen mensen zich futloos voelen, maar ook huid- en haarklachten kunnen er een gevolg van zijn. Om uw haar in goede gezondheid te houden, is het belangrijk om uw gezondheid van binnenuit aan te pakken én om de juiste haarverzorgingsproducten te gebruiken. 

Kruidenthee van P. Jentschura 

Bestel de 7x7 kruidenthee van P. Jentschura online in de webshop van De Gezonde Bron. Het assortiment van De Gezonde Bron bevat diverse soorten ontzurende kruidenthee zoals de 7x7 Kruidenthee van P. Jentschura