Zonverzorging van Ph-Cosmetics

De zon geeft ons heerlijke, weldadige warmte en bevordert de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Maar de zon heeft ook nadelen: zo zorgt blootstelling aan een overdaad van UV-straling voor vroegtijdige huidveroudering. Daarom is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, zeker wanneer de huid niet goed in balans is. Gelukkig zijn er de zonverzorgingsproducten van pH-Cosmetics, die u helpen de zuur-basenbalans in de huid weer in evenwicht te krijgen en u optimaal beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. 
 

Producten

Zonnemelk

Tijdens het zonnebaden of gewoon, wanneer u er een dagje op uit gaat, helpt de basische zonnemelk van pH-Cosmetics uw huid te beschermen tegen UV-A, UV-B én UV-C-stralen! Deze zonnemelk is ook ideaal voor kinderen voor mensen met een gevoelige huid. Breng de zonnemelk 30 minuten voor het zonnen aan en nadat u heeft gezwommen, dan doen het extract van groene thee en vitamine E hun verzorgende en beschermende werk voor u! 

After-sun

Na het zonnen is het belangrijk om de huid extra te verzorgen. De basische after-sun-gel van pH-Cosmetics is heerlijk verkoelend en verzorgend, dankzij onder meer pepermunt, groene thee en panthenol. De gel trekt snel in en is niet vet. 

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen