MorgenStund 'meets Chai Latte'

Tot een paar jaar geleden was het trendy drankje Chai Latte alleen beschikbaar in exclusieve cafés, maar nu is de romige gekruide thee zo ingeburgerd dat het meestal niet nodig is om ernaar te zoeken op het drankenmenu. Op koude winterdagen is de hete zwarte thee met zijn verwarmende kruidenmix van kardemom, gember, steranijs, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel en peper en een topping van schuimmelk bijzonder goed.

Chai-thee kan niet alleen variatie brengen in uw drankenwereld, maar ook aan uw ontbijttafel : The delicious Arabian Nights Morning 'combineert de klassieke basisontbijtpap met de spannende kruiden van de Orient. Gegarneerd met granaatappelzaden, vijgen, bananen en pistachenoten, is de eerste maaltijd van de dag allesbehalve saai!

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 3 el Morgenstund
  • 2 theezakjes chai thee (zoet)
  • 140 ml amandeldrank
  • 0,5 banaan
  • 2 vijgen (vers indien mogelijk)
  • Granaatappelzaden van een halve granaatappel
  • 1 theelepel gehakte pistachenoten

Bereiding

Breng de amandeldrank aan de kook in een steelpan. Voeg de chai theezakjes toe aan het drankje en laat ze ongeveer 8 minuten trekken. Haal de theezakjes uit de amandeldrank. Roer de Morgenstund erdoor en laat 2-3 minuten wellen. Snijd de banaan en vijgen in kleine stukjes en hak de pistachenoten. Leg alles samen met de granaatappelzaden op de ontbijtpap van MorgenStund.

 

Laat een reactie achter

Producten