Behandeling van Tractie Alopecia

Wanneer er voortdurend aan het haar getrokken wordt ontstaat er een continue spanning op de haarwortel. Het resultaat hiervan kan zijn dat er Tractie Alopecia (haaruitval) ontstaat. Het trekken aan het haar zorgt voor ernstige haarbeschadiging. Het strak trekken van de haren veroorzaakt een beschadiging aan de hoofdhuid wat leidt tot een verslechterde doorbloeding en beschadigde haarzakjes.

Haarbeschadiging maar geen huidziekte

Tractia Alopecia is het resultaat van ons gedrag: het ontstaat doordat we een langere duur aan de haren trekken. Het kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen en jongens en meisjes. Wanneer u kroeshaar heeft en er regelmatig vlechtjes en staartjes in het haar gedaan worden loopt u extra risico.

Tractie Alopecia herkennen

Eerste tekenen van tractie Alopecia is het uitdunnen van het haar. Een rode en gezwollen huid is het resultaat van Tractie Alopecia. De haarzakjes raken ontstoken waardoor er puistjes op de hoofdhuid ontstaan.

Behandeling van Tractie Alopecia

De Gezonde Bron biedt een groot assortiment haarverzorgingsproducten en hoofdhuidverzorgingsproducten. Speciaal wanneer u last heeft van Tractie Alopecia raden wij u aan de producten van Mediceuticals uit de productlijn Hair Restoration te gebruiken.

  • Mediceuticals Hydroclenz shampoo 
  • Mediceuticals Bioclenz shamppo
  • Mediceuticals Therapeutic verzachtende conditioner voor de hoofdhuid en het haar
  • Mediceuticals Numinox haarfollikel & hoofdhuid stimulator

Bekijk alle producten uit de Hair Restoration lijn van Mediceuticals.

Vragen over de producten van De Gezonde Bron?

Heeft u vragen over producten van De Gezonde Bron of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neemt u gerust contact met ons op zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

Laat een reactie achter