De blog van De Gezonde Bron

Blijf op de hoogte

Bij De Gezonde Bron kunt u terecht voor gezondheidsgerelateerde producten en behandelingen. Wij geloven in de natuurlijke verbetering van uw gezondheid. We zijn steeds op zoek naar nieuwe behandelingen en nieuwe producten die we aan ons assortiment kunnen toevoegen. In deze zoektocht struinen we heel wat vaknieuws af en lopen geregeld tegen interessante nieuwsberichten aan die we met u willen delen. Bekijk onze blog en lees meer over interessant vaknieuws, handige weetjes en nieuwe producten.

 • Product uitgelicht: Mediceuticals X-Folate

  Product uitgelicht: Mediceuticals X-Folate

  Het assortiment van Mediceuticals bestaat uit professionele producten welke van toepassing zijn op voor diverse haar- en hoofdhuidproblemen. Graag lichten we voor u uit Mediceuticals X-folate shampoo.  

 • Feiten over het ontzuren van het lichaam

  Feiten over het ontzuren van het lichaam

  Dagelijks worden we blootgesteld aan diverse verzurende factoren. De pH waarde geeft inzicht in de zuur-balans van het lichaam. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede zuur-basen balans. 

 • Nieuw: Botanique Pure Nature

  Nieuw: Botanique Pure Nature

  De Gezonde Bron presenteert Botanique Pure Nature: de kracht van planten voor haar en huid. Een combinatie van botanique en fytotherapie hebben geresulteerd in producten voor de verzorging van haar en huid. 

 • Voorspoedig 2018

  Voorspoedig 2018

  Wij willen al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar, en wensen iedereen een gelukkig en gezond 2018!

  Team De Gezonde Bron

 • Een frisse start voor het nieuwe jaar!

  Een frisse start voor het nieuwe jaar!

  Afvallen, sporten, stoppen met roken, minder alcohol. Dit zijn elk jaar de meest voorkomende goede voornemens. Dit alles is samen te vatten in ‘een gezondere levensstijl’. Want gezonder zijn willen we allemaal, maar vaak weten we niet waar we moeten beginnen. Alles begint echter bij het herstellen van uw zuur-base-balans.

 • Assortiment Vitajuwel uitgebreid

  Assortiment Vitajuwel uitgebreid

  De Gezonde Bron heeft haar aanbod van producten van VitaJuwel uitgebreid. Er zijn maar liefst 14 nieuwe producten toegevoegd zoals De VitaJuwel Via Guardian en de VitaJuwel element Ayurveda.

 • Nieuw van BAO-MED: Pure Soap

  Nieuw van BAO-MED: Pure Soap

  De Gezonde Bron heeft het assortiment van BAO-MED uitgebreid en het product Pure Soap toegevoegd. De Bao-Med® Pure Soap bevat baobab olie uit Zuid-Afrika. De goede eigenschappen van de baobab olie zorgen ervoor dat de Bao-Med® Pure Soap een diep reinigende, vochtinbrengende en pure zeep is.

 • Tips voor een goed zuur-basenevenwicht

  Tips voor een goed zuur-basenevenwicht

  Voor een goede gezondheid is het van essentieel belang dat de zuren en basen in uw lichaam in evenwicht zijn. Maar wat zijn zuren en basen eigenlijk? Hoe ontstaat een disbalans tussen zuren en basen? En met welke voedingsmiddelen en voedingssupplementen kunt u het evenwicht weer herstellen? We leggen het graag uit.

 • Alle vitamines op een rij

  Alle vitamines op een rij

  Er is een half alfabet aan vitamines en ze doen allemaal weer iets anders voor ons lichaam. Maar welke vitamines zijn er nu eigenlijk? En wat voor eigenschappen hebben ze? In deze blog zetten we de feiten over vitamines voor u op een rij. 

 • Mooi haar? Zorg voor een gezonde hoofdhuid!

  Mooi haar? Zorg voor een gezonde hoofdhuid!

  Soepel, dik, mooi haar: we dromen er allemaal van. Maar soms lijkt die mooie volle haardos verder weg dan ooit. Bijvoorbeeld omdat u last heeft van haaruitval of omdat uw haar snel vet wordt. Klinkt dat bekend? Ga dan eens na of uw hoofdhuid wel gezond is. Want mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. 
   

 • Actief ontzuren in 21 dagen

  Actief ontzuren in 21 dagen

  Wilt u zich ook fitter voelen? Meer energie? Lekkerder in uw vel? Volg dan de unieke Alka® zuur-base kuur. In 21 dagen kunt u uw lichaam intensief ontzuren.

 • De beste verzorging voor lang haar

  De beste verzorging voor lang haar

  Heeft u lang haar? En zou u willen dat het glanzender, gezonder en mooier zou zijn? Dan heeft La Biosthetique voor u de oplossing: de verzorgingslijn Methode Cheveux Longs. 

 • Perfecte hold met de styling van La Biosthetique

  Perfecte hold met de styling van La Biosthetique

  U wilt uw haar de hele dag perfect in model hebben. Maar daarvoor wilt u wél producten gebruiken die uw haar niet beschadigen of verzwaren. Herkenbaar? Met de stylingproducten van La Biosthetique stylet én verzorgt u uw haar. Er zijn drie verschillende stylinglijnen.
   

 • Nieuw bij De Gezonde Bron: BAO-MED®

  Nieuw bij De Gezonde Bron: BAO-MED®

  Wilt u uw huid of haar verzorgen met een product dat natuurlijk is en helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf? Met een olie die niet vet is en snel intrekt? Probeer dan eens Pure Skin, Scalp & Hair Oil van BAO-MED®. 

 • Anna is Clear

  Anna is Clear

  Anna is schoon! En jij binnenkort ook.
   
  Anna was een prachtig Italiaanse vrouw, met een opkomende carrière als model. Ze hield zich aan alle voorschriften voor het voorkomen van puistjes; ze gebruikte geen vette cosmetica, reinigde met mate haar gezicht, at gezond, en had alle anti-acne producten geprobeerd. Het mocht echter niet baten, haar huid bleef onrustig.