Multi Plus Yummygums

Ja, op voorraad

Yummygumms Multi Plus

 • Dagelijkse ondersteuning, Vier- in één supplement
 • Het gezonde snoepje met al jouw dagelijkse vitamines.
 • 4 in 1 supplement: makkelijker en goedkoper.
 • Complete multivitamine + Omega-3 + B12 (600%)* + D3 (600%)*.
 • Helemaal natuurlijk, vegan en vrij van allergenen.
 • Makkelijk voor thuis, op kantoor of in de auto.
 • Kersen-frambozensmaak.

Bevat onder andere de ster-ingrediënten:

 • Omega-3 draagt bij aan normale cholesterolwaarden in het bloed.
 • Vitamine B12 (methylcobalamine) ondersteunt je energiebehoeften, concentratie en geheugen.
 • Vitamine C ondersteunt je natuurlijke weerstand.
 • Vitamine D3 draagt bij aan sterke tanden en botten en soepele spieren.

Normdosering: volwassenen maximaal 4 gummies per dag. Kinderen maximaal 2 gummies per dag. Te gebruiken vanaf 5 jaar.

Yummygumms zijn geen vervanging voor een evenwichtig en gevarieerd dieet. Houd je aan de dagelijks aanbevolen dosering. Bij twijfel raadpleeg eerst uw behandeled arts.

Voor veel gestelde vragen zie tabblad gebruiksaanwijzing!

*opgegeven waarde is bij gebruik van 4 gummies.

 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Vegan
19,95
Gratis verzending in NL
Gratis verzending in België vanaf € 30,-
Bekijk hier de verzendkosten voor overige landen.

Hoe weet ik dat de Multi Plus gummies veilig zijn?

Uiteraard brengen wij niet zomaar een product op de markt. Wij hebben Yummygums samen met experts ontwikkeld. De fabrikant waar wij mee samenwerken heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de supplementen industrie en is in het bezit van alle nodige certificaten.

Yummygums Multi Plus bevat zo veel vitamine B12 en D3, is dat niet gevaarlijk?

Er bestaan water- en vetoplosbare vitamines (vier vetoplosbare en negen wateroplosbare om precies te zijn). Vitamine B12 is bijvoorbeeld een wateroplosbare vitamine, alles wat het lichaam niet nodig heeft, wordt uitgeplast en is dus ongevaarlijk. Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine, wordt opgeslagen in het lichaam en heeft een bovengrens. Ondanks dat wij meer dan de dagelijkse aanbevolen behoefte in ons recept verwerkt hebben, ligt dit nog steeds ver onder de bovengrens.

Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen? Wat zit er dan wel in?

De kleur en smaak van onze komen slechts van plantaardige bronnen. De kleurstof is namelijk gewonnen uit zwarte wortel en de smaak (aroma) uit kersen en frambozen.

Wat is de oorsprong van de vitamines?

Vitamin A – Retynil acetat
Vitamin D3 – Colecalciferol, vegan
Vitamin E – DL-alpha-tocopheryl acetat
Vitamin C – Ascorbic acid
Vitamin B6 – Pyridoxine Hydrochloride
Calcium – Tricalciumfosfaat
Vitamin B12 – Methylcobalamine
Foliuumzuur – Pteroylglutamin acid
Biotin – D-biotin
Niacine – Nicotinamide
Iodine – Kaliumjodide
Zinc – Zinksulfaat monohydrat
Omega-3 – ALA linseed oil

Wat maakt Yummygums Multi Plus vitamines anders dan alle andere vitamines?

In Nederland is Yummygums de eerste gummievitamine die zoveel hoogwaardige voedingsstoffen bevat. We noemen het niet voor niks een all-in vitamine. Zo hoef je niet elke dag verschillende pillen te nemen maar krijg je alle belangrijke vitamines binnen met vier gummies. Dat bespaart geld en gedoe en is daarnaast ook lekker.

Kan ik mijn kind ook Yummygums Multi Plus geven?

Dat kan. Net als volwassen zijn kinderen namelijk ook dol op onze gummies. Het is een leuke en makkelijke manier om uw kind toch multivitamine te laten slikken. Kinderen vanaf 12 jaar mogen net als volwassenen vier gummies per dag. Voor kinderen jonger dan 12, is de dosering twee gummies per dag. Onder de drie jaar raden we af in verband met stikkingsgevaar. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.

Mag ik meer nemen dan de aanbevolen hoeveelheid?

Onze voorgestelde porties voor volwassen en kinderen zorgen voor 100% of meer van de aanbevolen dagelijkse inname. Deze voedingsstoffen zijn bedoeld om het evenwicht in je voedingspatroon te herstellen en te verbeteren. Aangezien Yummygums vetoplosbare vitamines bevatten, raden wij het niet aan om meer dan onze aanbevolen dosering per dag te nemen. Vetoplosbare vitamines worden namelijk opgeslagen in het lichaam en kunnen, bij langdurige te hoge inname, schadelijk worden. Onze aanbevolen dosering zorgt ervoor dat de vitamine huishouding ver onder het schadelijke niveau blijft.

Waarom gebruiken jullie suiker in Yummygums?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij simpel: om onze gummies lekker te maken. 
De smaak van pure vitamines en supplementen op zichzelf is namelijk echt best vies. Daarom wilde we bij Yummygums graag een supplement creëren dat zo lekker is dat je het niet vergeet in te nemen. Om dit te bereiken moesten we een zoetstof toevoegen. Zo hebben we eerst met stevia gewerkt als vervanging van suiker. Dit terwijl het eigenlijk werd afgeraden door het laboratorium – het zou niet lekker smaken. Ze hadden gelijk, het was zeker niet lekker. Dit was dus niet wat we met Yummygums wilde bereiken.

Toch vonden we het erg belangrijk om verder te zoeken naar een ‘gezonde suikerbron’. Nu blijkt ‘een gezondere suiker’ een goede marketingtruc te zijn en is het een bewezen fabel. Suiker wordt namelijk altijd door het lichaam op dezelfde manier omgezet en opgenomen.

De suiker die nu in onze gummies zit? Dat is glucosestroop en suiker zoals we die kennen. We hebben gezocht naar een verhouding waarbij het suikergehalte zo laag mogelijk is. Uiteindelijk hebben we het terug kunnen brengen naar een dosering van 4,2 gram (per vier gummies). Dat is ongeveer evenveel als een grote hap banaan. Zo hebben we ervoor gezorgd dat je toch lekker kunt genieten van je Yummygums.

Omdat we toch nieuwsgierig blijven naar het ontwikkelen van een suikervrije gummie blijven we altijd op zoek naar goede alternatieven. We blijven altijd in overleg met onze producent over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over dit product?

Waarom De Gezonde Bron?

 • Uit voorraad leverbaar
 • Dagelijkse verzending
 • Gratis verzending in Nederland
 • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 30,-
 • Persoonlijk contact en advies op maat
 • Grondige analyses en behandelingen