La Biosthetique Spa

De lichaamsverzorgingslijn Spa van La Biosthetique combineert gezondheid en welness op een unieke wijze. Werkzame stoffen uit melk en yoghurt verwennen uw lichaamshuid en zorgen voor een gezond, biologisch evenwicht op uw huid.

Dat beetje extra verzorging voor een weldadig spagevoel. De harmoniserende geurcreatie verrast met een combinatie van yin en yang, van vrouwelijke en mannelijke accenten. Het parfum van groene limoenen verspreidt opgewekte frisheid. Contrastrijk en kruidig - bascilicum, citroengras en roze peper harmonieren karaktervol met de volgende, op de huid verblijvende basisnoten uit sensuele vanille met warme cedernoten. Ze strelen de zintuigen en zorgen voor een evenwichtig, langaanhoudend gevoel van welzijn. 

Spa Le Bain La Biosthetique

De rustgevende douchegel vooreen korte time-out bij je thuis. Opwekkende geuren zorgen voor tijdens het douchen voor een stimulerende frisheid en laten een aangenaam parfum achter op de huid en haar. 

Spa Le Peeling La Biosthetique

De verfrissende wellness-peeling voor een zijdezachte, egaal stralende huid. Fijne peelingkorreltjes uit bamboe revitaliseren de huid en maken haar glad.