Shazay

Verander je huis in een 5-sterren haarspa. Maak elke dag tijd voor een paar momenten van zelfzorg en verwen jezelf met de unieke producten van SHAZAY.

De enige luxe haarcosmetica gemaakt met diamant gefilterd water. Shazay heeft 80% van de inhoud van klassieke producten technologisch opnieuw uitgevonden - Made in Germany. SHAZAY haarverzorgingsproducten zijn natuurlijk gemaakt, zonder parabenen, siliconen en microplastics.

Haarverzorging van Shazay 

Diamant gefilterd water is een innovatie in haarcosmetica. Deze bijzondere techniek maakt de haarverzorging van Shazay uniek. Zorgvuldig geselecteerde ingredienten in combinatie met diamant gefilterd water. 

Productlijnen van Shazay 

Shazay heeft de grote hoeveelheid producten onderverdeeld in diverse productlijnen zodat het voor u eenvoudig is de juiste haarverzorging te selecteren. Heeft u fijn tot normaal haar dan adviseren we voor u de haarverzorgingsproducten uit de productlijn regular care. De Supreme lijn - rich care biedt een extra rijke verzorging voor dik tot zeer krullend, droog of pluizig haar. Speciale verzorging voor veeleisend mannenhaar is te vinden in de productlijn Men's best. De Unisex styling: style selection biedt stylingsproducten voor alle haartypes.