pH Cosmetics

pH Cosmetics biedt basische verzorgingsproducten die door de basische pH waarde zorgen voor een natuurlijk herstel van het lichaam en de huid. Alle huidverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten van pH Cosmetics producten zijn volledig opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten.

Productcategorieën

Productlijnen

Gratis geschenk!

Bestel voor minimaal €50 en ontvang een verassingsgeschenk* t.w.v. €12,50

*actie loopt t/m 17 juli, wordt automatisch meegestuurd

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen

Basische huidverzorging van ph-Cosmetics

Met de basische verzorgingsproducten van pH-Cosmetics kunt u zich van top tot teen verzorgen en uw zuur-basenbalans weer in evenwicht brengen.

Basische lichaamsverzorging van ph-Cosmetics

Zo is er de heerlijke lichaamsverzorging, die uw huid heerlijk zacht en sterk maakt. Met het badzout ondersteunt u het ontzuren van uw lichaam. Deze basische verzorgingsproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een natuurlijk herstel van de huid.

Basische haarverzorging van ph-Cosmetics 

Voor zacht haar en een gezonde hoofdhuid gebruikt u de haarverzorging van pH-Cosmetics. De basische haarverzorgingsproducten van ph-Cosmetics herstellen uw zuur-basenbalans van binnenuit. 

Basische verzorging van ph-Cosmetics

Uw gezicht gaat weer stralen dankzij de basische gezichtsverzorging. De gezondheid van uw mond en tandvlees krijgt een boost met de mondverzorging van pH-Cosmetics. En wilt u uw huid beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon? Dan zijn de producten voor zonverzorging voor u perfect.