Metagenics

De belangrijkste drijfveer voor Microgenics is om mensen te helpen hun genetische gezondheidspotentieel te realiseren middels wetenschappelijk onderbouwde micronutritie. Iedereen beschikt over genetisch potentieel om gezond te leven. Of we dit potentieel volledig bereiken hangt af van verschillende factoren zoals onze levensstijl, voeding en omgeving. De Gezonde Bron biedt diverse micronutritien van Metagenics. 

Productcategorieën

3 producten gevonden

Micronutritie is geen standaard voedingssupplement

Micronutritie mag niet verward worden met een standaard voedingssupplement. Micronutritie staat voor specifieke micronutritien zoals vitaminen en mineralen. Maar ook flavonoiden, vetzuren en antioxidanten die ter aanvulling van de macromoleculen (vetten, koolhydraten en eiwitten) zeer doelgericht ingezet worden om nutritionele tekorten of onevenwicht op een efficiënte manier aan te vullen of te herstellen.

High impact micronutritie van Metagenics

Metagenics ontwikkeld micronutritie die zo goed mogelijk opgenomen worden, actief zijn en voor de gebruiker aangenaam en eenvoudig in gebruik zijn zodat ze consequent ingenomen worden. High impact micronutritie bestaat dan ook uit 3 pijlers:

  1. Bioactief; ingredienten in een bioactieve vorm kunnen direct door het lichaam opgenomen worden zonder dat ze omgezet moeten worden.
  2. Biobeschikbaar; de mate waarin een ingrediënt door het lichaam opgenomen wordt en de dosering ervan. Door te kiezen voor ingrediënten met hoge biobeschikbaarheid  wordt de absorptie gemaximaliseerd en met zo min mogelijk bijwerkingen.
  3. Gebruiksgemak: inname kan pas effectief zijn als ze ook daadwerkelijk en consequent ingenomen worden. Geen bijwerkingen, gebruiksgemak en prijs spelen hierbij een belangrijke rol.