Mediceuticals

Mediceuticals biedt een groot assortiment haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten. Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Vanuit deze kerngedachte ontwikkelen de wetenschappers en haarverzorgingsprofessionals van Mediceuticals haarverzorgingsproducten voor ieder haartype en voor specifieke haarproblemen en hoofdhuidproblemen.

Productcategorieën

Productlijnen

Gratis geschenk!

Begin 2020 goed met een geschenk t.w.v €12,50 cadeau bij besteding vanaf €50.

*Zolang de voorraad strekt

De unieke eigenschappen van Mediceuticals

  • Voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid  
  • Specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen
  • pH-vriendelijke producten
  • Good manufacturing practices-certificaat
  • Wax-, olie- en vetvrije producten
  • Beschermt het haar tegen verkleuring
  • SLS-vrije producten
  • Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid
     
32 producten gevonden

Mediceuticals haarverzorgingsproducten

“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. De dermatologische en unieke verzorgingsproducten van Mediceuticals brengen en houden je haar en hoofdhuid in een optimale conditie. De haarproducten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. De Gezonde Bron is dan ook trots een verkooppunt verkooppunt te zijn van dit bijzondere merk. 

Mediceuticals shampoo 

Met de heerlijke shampoos en andere haarproducten van Mediceuticals zal uw haar gezond, zacht en sterk worden. De shampoos van Mediceuticals zijn diepreinigende producten die de basis vormen voor een goede verzorging van de hoofdhuid en het haar. Voor ieder hoofdhuidprobleem heeft Mediceuticals een shampoo shampoos. Speciaal voor droog haar en een droge hoofdhuid, en dunner wordend haar is er Mediceuticals Hydroclenz Shampoo. Mediceuticals X-Folate Shampoo is er voor diverse hoofdhuidproblemen en kalmeert een rode en gevoelige hoofdhuid. 

Mediceuticals productlijnen 

Ieder haartype en persoon vraagt om een uniek product voor de optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. Om die reden hebben de specialisten van Mediceuticals diverse productlijnen ontwikkeld. We hebben ze hier op een rijtje gezet: