Mediceuticals

Het assortiment van Mediceuticals biedt een grote hoeveelheid haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten voor de beste haarverzorging. De specialisten van Mediceuticals geloven er in dat mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Vanuit deze kerngedachte ontwikkelen de wetenschappers en haarverzorgingsprofessionals van Mediceuticals haarverzorgingsproducten voor ieder haartype en voor specifieke haarproblemen en hoofdhuidproblemen.

31 producten gevonden

Mediceuticals haarverzorgingsproducten: Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. De dermatologische en unieke verzorgingsproducten van Mediceuticals brengen en houden je haar en hoofdhuid in een optimale conditie. De haarproducten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. De Gezonde Bron is dan ook trots een verkooppunt te zijn van dit bijzondere merk. 

Mediceuticals huidverzorgingsproducten

Huidverzorging is van enorm belang. Om die reden hebben Mediceuticals en Bao-Med diverse huidverzorgingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle huidtypes. 

Mediceuticals shampoo 

Met de heerlijke shampoos en andere haarproducten van Mediceuticals zal uw haar gezond, zacht en sterk worden. De shampoos van Mediceuticals zijn diepreinigende producten die de basis vormen voor een goede verzorging van de hoofdhuid en het haar. Voor ieder hoofdhuidprobleem heeft Mediceuticals een shampoo shampoos. Speciaal voor droog haar en een droge hoofdhuid, en dunner wordend haar is er Mediceuticals Hydroclenz Shampoo. Mediceuticals X-Folate Shampoo is er voor diverse hoofdhuidproblemen en kalmeert een rode en gevoelige hoofdhuid. 

Mediceuticals conditioner

Een conditioner werkt aanvullend op een shampoo en is een speciaal behandelingsproduct dat de beschadigde haarschubben en gespleten haarpunten repareerd. Daarnaast herstelt het de vochtbalans, glans en elasticiteit van het haar. Mediceuticals biedt zowel leave-in conditioners als conditioners die uitgespoeld dienen te worden. 

Mediceuticals styling 

Mediceuticals haarstyling producten zijn in het bijzonder geschikt voor fijn / dunner worden haar. ook wanneer u een gevoelige hoofdhuid heeft zijn deze producten aan te raden. De aanwezigheid van botanische ingredienten resulteert in gezond en glanzend haar. 

Mediceuticals haaruitval

Wij adviseren gebruik te maken van de haarverzorgingsproducten uit de lijn Mediceuticals Adanced Hair Restoration Technlogy om te helpen overmatig haaruitval te verminderen. Ook zijn deze uitermate geschikt voor dunner wordend haar. Deze producten stimuleren nieuwe haargroei en versterken dun en verzwakt haar. 

Mediceuticals productlijnen 

Ieder haartype en persoon vraagt om een uniek product voor de optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. Om die reden hebben de specialisten van Mediceuticals diverse productlijnen ontwikkeld. We hebben ze hier op een rijtje gezet: