Mádara

Mádara gelooft dat de beste huidverzorging het soort zorg is dat dieper gaat dan enkel de huid. Het is niet alleen belangrijk om ons er beter uit te laten zien maar ook om ons beter te laten voelen. Mádara, van oorsprong Lets welzijnsmerk gelooft dat een stralend hart leidt naar een stralende huid. Ontdek de bijzondere haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten van Mádara bij De Gezonde Bron. 

Productcategorieën

Productlijnen

Gratis geschenk!

Begin 2020 goed met een geschenk t.w.v €12,50 cadeau bij besteding vanaf €50.

*Zolang de voorraad strekt

Ontdek onze specials!

De specialisten van De Gezonde Bron zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Graag laten we u kennis maken met nieuwe of bijzondere producten. 

Haarverzorgingsproducten van Mádara

Mádara heeft waardevolle geschenken uit de natuur verzameld om je haar de kracht en glans te geven waarnaar u op zoek bent. Kies uit voeding & reparatie, glans & levendig of kleur & bescherming. De Gezonde Bron biedt diverse productlijnen van Mádara; Mádara Haar en Mádara Baby & Kids. Bekijk alle haarverzorgingsproducten van Mádara

Huidverzorgingsproducten van Mádara

Mádara skin is een natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn. Letland heeft grote diversiteit aan bloemen en grassen dankzij het vaak gure klimaat. Door de korte zomers kennen de bloemen een korte bloeiperiode waardoor ze veel actieve bestanddelen bevatten. De Gezonde Bron biedt diverse productlijnen van Mádara; Mádara Face, Mádara Anti-age en Mádara Baby & Kids. Bekijk alle huidverzorgingsproducten van Mádara.