La Biosthetique

Het merk La Biosthetique staat garant voor kwaliteit. Het assortiment bestaat uit haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten voor de huid, hoofdhuid en het haar. Onderstaand ziet u ons kernassortiment, indien u iets zoekt van La Biosthetique wat u niet in de webshop kan vinden neem dan contact met ons op. Wij bestellen regelmatig bij La Biosthetique en kunnen dit dan voor u meebestellen.

Kies het juiste haarverzorgingsproduct van La Biosthetique

La Biosthetique biedt een breed scala aan haarverzorgingsproducten (o.a. shampoo's en lotions) en haarstylingsproducten. La Biosthetique heeft voor ieder haarprobleem de juiste oplossing. Voor normaal haar gebruikt u Méthode Beauté. Heeft u droog haar, dan zijn de producten van Dry Hair voor u perfect. Schade door veroudering van het haar gaat u tegen met Dermosthetique Anti-Age Hair Care. De productlijn Methode Fine Hair brengt fijn en futloos haar weer tot leven. Methode Regenerante kan helpen tegen haaruitval en verminderde haargroei. Gekleurd haar wordt nog mooier met Protection Couleur. Voor mensen met een geïrriteerde of gevoelige hoofdhuid bieden de producten van Methode Sensitive Cheveux een uitkomst. Heeft u droog, breekbaar haar en een droge, geïrriteerde hoofdhuid, dan is Methode Vitalisante de productlijn voor u. Voor vochtig haar is er de Méthode Normalisante. Mensen met roos zijn gebaat bij Méthode Pellicules of Dermosthetique Anti-Pelliculaire en heeft u krullen, dan is Curl voor u de ideale productlijn. Pluist uw haar? U temt het met Anti Frizz. En voor lang haar is er La Biosthetique Methode Cheveux Longs. Het verzamelen van de krachten van planten hebben geresulteerd in de lijn Botanique Pure Nature Cheveux. De stylingproducten Base, Style en Finish zorgen voor de perfecte hold. De lijn Spa van La Biosthetique geeft extra verzorging en zorgt voor een weldadig spagevoel. 

Huidverzorgingsproducten van La Biosthetique

Ook voor de huid heeft La Biosthetique diverse gezichtslijnen, zoals Méthode Clarifiante voor de onzuivere en vette huid, Méthode Sensitive Visage voor de gevoelige huid en Dermosthetique Anti-Age Skin Care voor de ouder wordende huid. Optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling bieden de producten van Méthode Soleil Skin. De lijn Botanique Pure Nature Visage bevat diverse producten die puur natuur zijn.