Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY betekent fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. De specialisten van KEVIN.MURPHY ontwikkelen performance based haarverzorgingsproducten met de beste ingredienten uit de natuur en de meest vernieuwende skincare technologie waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Het assortiment van KEVIN.MURPHY bestaat uit een unieke samenstelling van diverse haarverzorgingsproducten.

 

Productcategorieën

Productlijnen

Ontdek onze specials!

De specialisten van De Gezonde Bron zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Graag laten we u kennis maken met nieuwe of bijzondere producten. 

Haarverzorgingsproducten van KEVIN.MURPHY

De basis voor al de shampoos, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. KEVIN.MURPHY vermijdt stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast wordt er zoveel gewerkt met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

Productlijnen van KEVIN.MURPHY

Het assortiment van KEVIN.MURPHY bevat diverse productlijnen:

KEVIN.MURPHY webshop

Koop haarverzorgingsproducten online in de webshop van De Gezonde Bron

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 30,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen