Mediceuticals shampoo

Schoon, glanzend en mooi haar: dat willen we uiteraard allemaal! Maar gedurende de dag heeft ons haar heel wat te verduren. Een goede verzorging is daarom van groot belang. Zo blijft het haar gezond en de hoofdhuid in goede conditie. De juiste shampoo is daarbij onmisbaar, maar veel shampoos bevatten agressieve ingrediënten die de hoofdhuid irriteren. 

Mediceuticals shampoo voor ieder haartype

Wat voor haartype of haarprobleem u ook heeft, er is altijd een Mediceuticals shampoo die geschikt is voor uw haar. Bijvoorbeeld de Healthy Hair Solutions-shampoo voor normaal haar, Advanced Hair Restoration shampoo voor mensen met haaruitval en Scalp Therapies shampoo voor de gevoelige hoofdhuid. Alle Mediceuticals shampoos reinigen op een milde manier uw haar en houden uw hoofdhuid in optimale conditie.

Soorten shampoos Mediceuticals 

Mediceuticals biedt  diverse soorte shampoos voor verschillende soorten hoofdhuidproblemen. Her assortiment van Mediceuticals is onderverdeeld in verschillende productlijnen:

Ingrediënten shampoo Mediceuticals

Wilt u het beste voor uw haar? Dan is het goed om te weten dat Mediceuticals shampoo wax-, olie- en vetvrij is en dat het geen SLS bevat dat irritaties kan veroorzaken. Wat deze shampoos wél bevatten? pH-vriendelijke ingrediënten die uw haar laten stralen en uw hoofdhuid gezond houden! 

Gecertificeerd door Mediceuticals

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen de shampoos van Mediceuticals verkopen. De Gezonde Bron is door Mediceuticals gecertificeerd voor het stellen van diagnoses en het geven van advies op maat. Wilt u meer weten over de shampoo van Mediceuticals? Neem gerust contact met ons op!

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen