Lichaamsverzorging van pH-Cosmetics

Uw lichaam verdient een goede verzorging. Dat kunt u het beste doen met producten die een optimale pH-waarde hebben. De producten van pH-Cosmetics bijvoorbeeld. Deze basische verzorgingsproducten hebben natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een natuurlijk herstel van de huid. Sommige producten zijn specifiek gericht op het ontzuren of ontslakken van de huid, terwijl andere producten zich meer richten op het herstel van de vochtregulerende werking van de huid.
 

Producten

Reinigen

Voor het reinigen van de huid kunt u de basische douchegel gebruiken. Deze schuimt licht en heeft een heel subtiele geur. Enkele keren per week kunt u de huid dieper reinigen met de basische peeling. Het granulaat van abrikozenpitten maakt uw huid heerlijk zacht en draagt niet bij aan de plastic soup, omdat de korrels niet van plastic zijn. 

Cellulitis, massage en vermoeide benen

Heeft u last van cellulitis? Dan kan de cellulitisgel, eventueel in combinatie met de basische cellulitiswikkels, u helpen dankzij de plantenextracten zoals algen, gember, muizedoorn en wintergroen. Voor een nog beter effect kunt u hierbij Centella Asiatica gebruiken. Vermoeide benen knappen weer op met de basische beenlotion en de citrus-gemberolie is perfect geschikt als massageolie. 

Verzorging

Uw huid wordt heerlijk zacht en soepel met de basische bodylotion met onder meer jojoba-olie, tomaten, kaasjeskruid, limoen en lavendel. Uw handen blijven zacht met de basische handcrème. En voor de dagelijkse verzorging van uw oksels kunt u de deocrème met speciale zweetremmende eigenschappen gebruiken.

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen