La Biosthetique shampoo

Verwen uw haar en hoofdhuid met de bijzondere shampoos van La Biosthetique. Alle haar- en huidverzorgingsproducten van het merk worden intensief gecontroleerd. De productie vindt plaats onder strikte dermatologische criteria. La Biosthetique onderzoekt samen met de wetenschap altijd nieuwe producten en ingrediënten voor haarverzorging. 

 

 

Over de shampoo's van La Biosthetique

De haarverzorgingsproducten van La Biosthetique zijn handig voor je haarverzorging omdat ze bijzonder zachte ingrediënten bevatten. De fabrikant gebruikt voornamelijk de natuurlijke krachten van planten en kruiden en combineert deze met zachte, natuurlijke ingrediënten. De gezondheid van het haar en de hoofdhuid staat voorop. Dit geldt zowel voor La Biosthetique shampoos en conditioners als voor de vele stylingproducten. Dankzij de hoge kwaliteit zorgen haarverzorging en styling er altijd voor dat je haar perfect handelbaar is.

De verpakking is ontworpen in verschillende kleuren, zodat u de verschillende aanbiedingen meteen kunt herkennen. Je herkent shampoos en conditioners aan de witte flesjes en tubes.

La Biosthetique. Als alleen het beste goed genoeg is.

  • Voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem
  • Perfect op elkaar afgestemd
  • Van oudsher dierproefvrij