La Biosthetique Méthode Soleil Skin

De zon is heerlijk warm en zorgt voor een weldadig gevoel. Daarnaast is zon onmisbaar bij het aanmaken van vitamine D. Maar de zon heeft ook keerzijdes: ze zorgt voor snelle veroudering van de huid en kan op de lange termijn zelfs tot huidkanker leiden. Daarom is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen direct zonlicht. Niet te lang in de zon blijven is het devies. En uiteraard: goed smeren met anti-zonnebrandmiddelen. Met La Biosthetique Méthode Soleil Skin is uw huid optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen. 

Bruiningsactivator

Wilt u graag wat sneller bruin worden? Smeer u dan in met Activateur de Bronzage, een hydraterende bruiningsactivator die de natuurlijke melaninevorming bevordert en de huid sneller laat bruinen. Let op: hier zit geen beschermingsfactor tegen UV-straling in. Deze brengt u aan met een van de andere producten uit de Méthode Soleil Skin-productlijn. 

Producten

Zonbescherming voor lichaam en gezicht

Uw lichaam en gezicht beschermt u optimaal tegen schadelijke UV-straling met bijvoorbeeld de zonnespray Spray Solaire Invisible SPF 30, waarin ook een bruiningsactivator is opgenomen. Deze zit overigens ook in de Emulsion Solaire SPF 30 en de Emulsion Solaire SPF 15, heerlijk smeerbare zonnemelk in een handige tube. Heeft u een heel gevoelige huid? Dan is Crème Solaire Multi Protection SPF 50 voor u heel geschikt. Voor gevoelige lichaamsdelen, zoals de lippen, is er La Biosthetique Stick Solaire SPF 30. Dit is een waterbestendige zonnestick.

Verzorging na het zonnen

Nadat uw huid is blootgesteld aan de zon is het belangrijk een goede after-sun te gebruiken. Zo kan de huid optimaal tot rust komen. Emulsion Corps Apres-Soleil is geschikt voor uw hele lichaam, terwijl Crème Visage Après-Soleil uw gezicht kalmeert na het zonnebaden.

La Biosthetique. Als alleen het beste goed genoeg is.

  • Voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem
  • Perfect op elkaar afgestemd
  • Van oudsher dierproefvrij

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen