La Biosthetique Methode Long Hair

Veel vrouwen dromen van mooi, lang haar. Maar de weg naar lang haar is niet altijd eenvoudig. Meer dan de helft van de vrouwen heeft haar tot de kin of langer, maar vaak vinden zij de verzorging van lang haar lastig. Ook vinden veel vrouwen dat hun haar niet gezond genoeg is. Lang haar heeft andere verzorging nodig dan korter haar, omdat de nieuwere haren op het bovenste gedeelte van het hoofd jonger zijn dan de lange haren, die al tallozen was-, verf-, kam- en föhnbeurten hebben moeten doorstaan. 

Speciale verzorging voor lang haar

Daarom heeft La Biosthétique een haarverzorgingslijn speciaal voor lang haar: Methode Long Hair. Deze lijn is geschikt voor alle vrouwen die hun lange haar perfect willen verzorgen of die lang haar willen hebben. Er zijn zeven producten, waarbij voor het eerst ook is samengewerkt met een bekende parfumeur. Zeker bij lang haar speelt de geur een grote rol: het haar omringt het gezicht en ook anderen ruiken de geur als het haar beweegt. Toch is de geur niet overheersend, dus hij zal niet clashen met uw parfum. 

Producten

Shampoos en haarmasker

Verzorging met de Long Hair lijn begint met de Protective Softening Shampoo. Deze bevat hyaluronzuur en een anti-haarbreukcomplex, dat precies is afgestemd op de behoeften van lang haar. De Protective Volumising Shampoo geeft juist meer volume. Regelmatig gebruik van het haarmasker Protective Repair Mask is de kroon op uw haarverzorging. Een werkzaam complex uit intensief verzorgende natuurlijke oliën, kostbaar hyaluronzuur en een extract uit de Zuid-Amerikaanse Yacón-wortel egaliseert zwakke plekken in het haar.

Glanzend haar zonder klitten

Om het haar goed doorkambaar te maken is de Detangler Spray onmisbaar. Met de leave-in verzorgingsemulsie Protective Conditioning Fluid wordt uw haar direct voelbaar glanzender en zachter. Voor extra glans kunt u ook de Weightless Conditioning Oil gebruiken. Een speciaal oliecomplex uit de zaden van de Peruviaanse Incanoot en de amandelen van de Marokkaanse arganvruchten zorgt voor een schitterende glans, voorkomt haarbreuk en verleent levendige flexibiliteit en zachtheid.

Lang haar met mooie haarpunten

De Groth Booster Lotion verzorgt de haarwortels met een speciale powerstof-cocktail, die de groei van sterk haar bevordert en de groei in de lengte versnelt tot wel 32 procent.

La Biosthetique. Als alleen het beste goed genoeg is.

  • Voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem
  • Perfect op elkaar afgestemd
  • Van oudsher dierproefvrij

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen