24/7 serum Anna is Clear

Helaas op dit moment niet op voorraad

Anna is Clear 24/7 serum pakt de bacterie P.acnes aan en voorkomt dat beginnende mee-eters en puistjes zich verder ontwikkelen. Het ultieme is het voorkomen van infecties en levenslange littekens. 

Het bijzondere is dat Anna is Clear® alleen de P. acnes normaliseert. Nuttige bacterien die op de huid leven en ons beschermen tegen ziekmakende (panthogene) organismes worden niet aangetast.

Anna is Clear® is een cosmetisch product en geen farmaceutisch product. De symptomen komen weer terug nadat met het product wordt gestopt. Let wel: direct bij herstart verdwijnen de symptomen weer.

Bevat 6 ingrediënten van natuurlijke oorsprong: 

Lactobacillus Rye Ferment, Pentylene Glycol, Aqua, Bentaine, Dimethyl Isosorbide, Hydroxy-Ethylcellulose.

Anna is Clear® 24/7 serum is niet geschikt voor mensen met een gluten allergie.

 

29,95

Anna is Clear 24/7 serum 3 tot 4 keer per dag met de roller aanbrengen op het probleemgebied. Even laten drogen, na 10 minuten heeft de huid de vloeistof volledig geabsobeerd en kan eventueel creme of make-up aangebracht worden.

Anna is Clear normaliseerd de P.Acnes voordat deze vermenigvuldigt en er een infectie ontstaat. Op een huid die al geïnfecteerd is heeft het een minimaal effect. Voor mensen met een acne gevoelige huid wordt aanbevolen de Spot Preventer standaard bij zich te dragen. Klaar om direct te gebruiken tegen een opkomend probleem.

Anna is Clear is een cosmetisch product en geen pharmaceutisch product. De symptomen komen weer terug nadat er met het product wordt gestopt. Direct bij de herstart van het gebruik van dit product, verdwijnen de symptomen weer. 

Heeft u vragen over dit product?

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen