Styling en verzorging

In geval van haarproblemen en hoofdhuidproblemen is het ook voor het stylen en verzorgen van het haar van belang om voor goede verzorgende producten te kiezen. Het assortiment van De Gezonde Bron bestaat uit diverse soorten producten als haarspray, mousse, creme, modulator en klei. 

Verzorgende haarlak

Kies voor de perfecte finishing touch voor de haarlakken van De Gezonde Bron.  Door gebruik te maken van de juiste haarspray zal uw haar langer in model blijven zitten. Er zijn veel verschillende soorten haarlakken beschikbaar met ieder unieke eigenschappen. Met de juiste spray krijgt uw haar meer volume en glans. 

Stijl uw haar met mousse

Een schuimvestiger is erg geschikt voor het stijlen can uw haar. Kies voor een lichte versteviger of voor een volume mousse afhankelijk van de gewenste mate van versteviging. 

Verzorg uw haar met olie 

Door het gebruik van een verzorgende haarolie krijgt u zachter haar met meer glans. Met de olien van De Gezonde Bron krijgt uw haar niet enkel meer glans en wordt het zachter, uw haar wordt intensief gevoed wat zorgt voor een optimale gezondheid van het haar.