Illumia Color Mask Anti Yellow Emmebi Italia

Ja, op voorraad

Illumia Color Mask Anti Yellow is te gebruiken voor blond tot wit/grijs haar.

 • Innovatieve, ammoniakvrije make-up-kleurbehandeling voor haar, waarbij de kleurwerking wordt gecombineerd met conditionering en herstructurering, waardoor een langdurige kleur wordt gegarandeerd. Het haar is visueel helderder, briljant en met een vleugje glamour in kleur.
 • De speciale formule van ILLUMIA COLOUR MASK verwarmt, harmoniseert en verzacht het haar, verheldert hun kleur en beschermt en herstructureert ze tegelijkertijd. Een onvervangbare bondgenoot voor een steeds betere perfecte kleur: de mix van directe kleuren in een voedingsbodem is het nieuwe en verbazingwekkende alternatief voor traditionele kleuren.
 • De combinatie van een conditioner en een masker en het eenvoudige gebruik maakt het perfecte behoud van kleur mogelijk.
 • Illumia-kleurmasker bevat Eco-gecertificeerde NYAMPLUNG-olie, bekend om zijn antiseptische en verzachtende eigenschappen. Rijk aan natuurlijke antioxidanten, vitamines en linoleenzuur (38%), een erg waardevol verzachtende olie die geen gevoel of spoor van vettigheid achterlaat.
 • Illumia Colour Mask is ammonia en waterstofperoxide vrij en beschermt tegen vrije radicalen en externe agenten.
24,50
Gratis verzending in NL
Gratis verzending in België vanaf € 35,-
Bekijk hier de verzendkosten voor overige landen.

Color & Shine:

Voorbereiding:

Giet de juiste hoeveelheid Illumia Color Masker in een verfschaal, de hoeveelheid dient geschikt te zijn voor de lengte en hoeveelheid haar (door het mengen van de nuances kunt u uw kleuren aanpassen).

Uitvoering:

Droog haar: was het haar met Illumia Shine Shampoo, het haar drogen en ga door met het aanbrengen van illumia kleurenmasker, laat 3 tot 20 minuten zitten volgens de gewenste intensiteit. Spoelen en ga door met stylen.

Bij gebruik van droogkap + op nat haar: was het haar met Illumia Shine Shampoo, dep met een handdoek, breng een Illumia-kleurenmasker aan en plaats gedurende 15 minuten onder een warmtebron, spoel en ga door met stylen.

Refresh (ophalen of intensiveren):

Voorbereiding:

Versier de binnenkant van de mengbeker met de gekozen Illumia Color Mask nuance /nuances. Vul de mengbeker met de nutry care mousse creme en voeg nog een beetje meer van de gekozen Illumia Color Mask toe. Meng Illumia Color Mask en de Nurty Care mousse creme gelijkmatig.

Uitvoering:

Was het haar met de Illumia Shine Shampoo en spoel goed uit, breng  vervolgens de gemengde kleuren mousse mix  met fijne bewegingen aan op het vochtig haar, zorg dat het goed verdeelt is. Laat het product gedurende 10-15 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit.  Ga verder met de gewenste styling. In het geval van gebleekt of wit haar, houdt u zich aan het tijdstip van de inwerktijd van het product en controleer af en toe.

Heeft u vragen over dit product?

Waarom De Gezonde Bron?

 • Uit voorraad leverbaar
 • Dagelijkse verzending
 • Gratis verzending in Nederland
 • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
 • Persoonlijk contact en advies op maat
 • Grondige analyses en behandelingen