Anti-roos

Deze producten hebben naast een verzorgende werking ook de speciale eigenschap om schilfervorming tegen te gaan. Ze zijn dan ook uitermate geschikt bij hoofdhuidproblemen die gepaard gaan met roos.

Haarverzorging

Merken

Gratis Mediceuticals handdoek

Bij besteding van €50,- aan Mediceuticals producten ontvangt u gratis een speciale Mediceuticals handdoek* (t.w.v €9,95). Tevens worden er onder alle bestelling in de maand juli en augustus 3 badjassen van Mediceuticals (t.w.v. €39,95) verloot.

*Zolang de voorraad strekt.

Wat is roos

Overmatige productie van huidcellen is de oorzaak van roos. Deze chronische aandoening komt bij een groot deel van de bevolking voor. Symptonen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken. De huid jeukt en er is sprake van een schilferige hoofdhuid. Roos wordt dan ook eczeem op de hoofdhuid genoemd.

Oorzaken van roos

Onduidelijk is waarom de ene persoon meer last heeft van roos dan de andere. Wel zijn er drie factoren benoemd welke invloed hebben op het ontstaan van roos:

  1. De vetheid van de huid (talgproductie)
  2. De aanwezigheid van bepaalde gisten
  3. De aanleg, gevoeligheid.

Bij de keuze van een huidverzorging product is het belangrijk om de factoren te benoemen welke bij u de grootste veroorzaken van roos is.