Haarstyling van La Biosthetique

De haarstylingproducten van La Biosthetique zijn in te delen volgens de logische volgorde van gebruik: van vochtig tot droog haar. Tevens kunnen de producten opgedeeld worden in drie kleuren: de basisproducten zijn grafietgrijs, de stylingsproducten hebben een champagnekleur en de finish producten hebben een lilakleur.

Basis producten - graffiet

Hoofdzakelijk toepassen op vochtig haar. Afhankelijk van gewenste model, textuur en stevigheid. Verschillende consistenties zoals crème, gel, spray of schuim bereiden het haar voor op de volgende styling, zoals bijv. het föhnen.

Stylingproducten - champagne

Kunnen zowel op vochtig als op droog haar worden toegepast. Zo kan bijv. het droge haar na het föhnen met de handen in model worden gebracht. Ook geschikt voor mannen die hun haar graag zonder veel inspanning nat stylen en aan de lucht laten drogen. De textuur, de glans, de controle en het model van het kapsel staan hier centraal.

Finish producten - lila

Enkel toepassen op droog haar. De afgewerkte look kan met of zonder aerosol worden gefixeerd of bijv. met een glansspray verrijkt. De goed zichtbare pictogrammen die de stevigheids graad en de correcte toepassing van de producten in nat en/of droog haar aanduiden zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk.