Gezichtsverzorging van pH-Cosmetics

Om de huid in een optimale conditie te houden, is het belangrijk om producten te gebruiken met een basische pH-waarde. De verzorgingsproducten van pH-Cosmetics zijn daarvoor bij uitstek geschikt, vanwege hun basische pH waarde. Daardoor zorgen ze voor een natuurlijk herstel van de huid. De producten van pH-Cosmetics zijn volledig opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten en laten uw gezicht weer stralen.

Producten

Reinigen en peelen van het gezicht

Om het gezicht te reinigen, start u met de basische reinigingsmelk. Vervolgens kunt u de basische tonic van pH-Cosmetics gebruiken, die de huid op een speciale en milde manier reinigt en ook geschikt is voor het verwijderen van oogmake-up. Wilt u overtollige hoornhuidcellen verwijderen en onzuiverheden verminderen? Dan is één of twee keer per dag de basische peeling een goede reiniging. Ook kunt u twee tot drie keer per week het mineraalhoudend masker gebruiken. 

Zachte verzorging

Na de reiniging is het tijd voor de basische huidverzorging van pH-Cosmetics. U kunt starten met het basisch, vochtherstellend serum, dat zorgt voor een fijne basis voor uw dagverzorging. Ook de oogcrème is erg fijn voor de gevoelige huid rondom de ogen. Daarna kunt u de basische dagcrème gebruiken, die ook een lichte beschermingsfactor heeft. ’s Avonds gebruikt u de nachtcrème, voor een extra intensieve verzorging. En heeft uw huid veel te verduren, bijvoorbeeld omdat u veel buiten sport of werkt? Dan is de opbouwcrème voor u ideaal. 

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen