Basis Kookboek bij voedselallergie en -intolerantie.

Ja, op voorraad

Basis Kookboek bij voedselallergie en -intolerantie

Basis Kookboek bij voedselallergie en -intolerantie
Overgevoeligheid voor voedsel kan koken voor jezelf of je gezin tot een waar gepuzzel maken. Ook kan het gebeuren dat je rekening moet houden met dieetwensen van je gasten.

Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar aangepaste recepten. De receptuur is gericht op kinderen en volwassenen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven dieetaanpassingen zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs.

Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren. In het boek wordt ook aandacht besteed aan recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

29,99
Gratis verzending in NL
Gratis verzending in België vanaf € 30,-
Bekijk hier de verzendkosten voor overige landen.

Heeft u vragen over dit product?

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 30,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen