Badzout van pH-Cosmetics

Veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een verstoorde balans tussen de zuren en basen in ons lichaam. Dit zuur-base-evenwicht kan in de war raken door onjuiste voeding, stress of een ongezonde levensstijl. Gelukkig kunt u zelf dit evenwicht te herstellen, bijvoorbeeld door uw voeding aan te passen en de juiste voedingssupplementen te gebruiken. Het basisch badzout van pH-Cosmetics helpt vervolgens om de afvalstoffen die daarbij vrijkomen, af te voeren.

Badzout

Basisch badzout

Het basisch badzout van pH-Cosmetics bestaat uit diverse mineralen die ons lichaam nodig heeft. Tijdens het baden worden deze, via uw huid, opgenomen. Daarnaast zorgt de basische reactie bij het baden ervoor dat de huidoppervlaktelaag en de hoornhuid worden opgelost. De gestimuleerde talgklieren scheiden vervolgens door de geopende huidporiën vetten en was af, waardoor u afvalstoffen kwijtraakt. U kunt het badzout trouwens ook gebruiken voor hand- en voetbaden, wikkels, pakkingen, scrub en massages. Heel veelzijdig.

Weldadig bad

Het resultaat is een heerlijk zachte huid, waarop het water heel mooi ‘parelt’. De huid verschrompelt niet en droogt ook niet uit, zoals u dat wellicht bij normale schuimbaden wel gewend bent. Daarom is een bad met het basisch badzout van pH-Cosmetics een genot voor zowel lichaam als geest: het biedt pure, gezonde ontspanning! 

Waarom De Gezonde Bron?

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gratis verzending in België bij bestellingen v.a. € 35,-
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Grondige analyses en behandelingen